fredag den 1. juni 2012

Opskrift på Bananmousse

Til rund kage, 20-25 cm (creme eller opsmøring) eller til 3-4 portioner dessert.

Ingredienser

  • 2-3 moden bananer 
  • Citronsaft(lidt)
  • Ca. 2,5 dl piskefløde.

Fremgangsmåde
Pil bananerne og skær dem i store stykker, der køres gemmen en blender eller moses med en gaffel. Hæld saften af en citron over bananmosen. Pisk flødeskummen, gerne lidt mere den du normalt gør, da bananerne gør flødeskummen lidt mere vandet. Herefter vendes mosen stille i flødeskummen. 
Det er vigtigt at det gøres forsigtigt, da man ellers slår luften ud af flødeskummen.



Enten kan moussen anvendes som kagecreme, opsmøringscreme eller en dessert i sig selv.
(Hvis denne mousse anvendes som dessert, kan man eventuelt tilsætte lidt cremefries sammen med husblas, det giver en mere cremet smag)  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar