fredag den 6. december 2013

Lakrids-passionfrugt marengskys

Ingredienser 
  • 3 pasteuriseret æggehvider
  • 125g flormelis
  • 1-2 tsk citronsaft
  • 3-6 tsk frysetørret passionsfrugt (eller aroma) 
  • 10-15 stk tyrkisk peber bolcher – blendet til pulver (eller lakridspulver)


Fremgangsmåde 
  1. Forvarm ovnen til 110C.
  2. Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt dernæst flormelis lidt af gangen, og citronsaft. Pisk indtil marengsen er helt stiv og skinnende.
  3. Del marengs i 2 dele – 1/3 af marengsen skal forsigtigt vendes med passionsfrugtpulver og 2/3 skal forsigtigt vendes med blendet tyrkisk peber bolcher.
  4. Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Sæt tyrkisk peber marengs i små toppe med en stjernetylle på pladerne, og sæt dernæst en lille hat af solbærmarengs ovenpå den tyrkiske peber marengs.
  5. Bages i ca. 30-40 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar