
- 3 pasteuriseret æggehvider
- 125g flormelis
- 1-2 tsk citronsaft
- 3-6 tsk frysetørret passionsfrugt (eller aroma)
- 10-15 stk tyrkisk peber bolcher – blendet til pulver (eller lakridspulver)
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 110C.
- Pisk æggehviderne næsten stive, tilsæt dernæst flormelis lidt af gangen, og citronsaft. Pisk indtil marengsen er helt stiv og skinnende.
- Del marengs i 2 dele – 1/3 af marengsen skal forsigtigt vendes med passionsfrugtpulver og 2/3 skal forsigtigt vendes med blendet tyrkisk peber bolcher.
- Beklæd 2 bageplader med bagepapir. Sæt tyrkisk peber marengs i små toppe med en stjernetylle på pladerne, og sæt dernæst en lille hat af solbærmarengs ovenpå den tyrkiske peber marengs.
- Bages i ca. 30-40 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar