tirsdag den 25. september 2012

Opskrift på Hylleblomstmousse

Til rund kage, 20-25 cm (creme eller opsmøring) eller til 4 portioner dessert.


Ingredienser

  • 2 blade husblas
  • 2 dl. koncentreret hylleblomstsaft
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 pasturiserede æggeblommer + 2 æggehvider
  • 2+2 spsk. sukker
  • 1-2 dl. piskefløde


Fremgangsmåde

Udblød husblassen i koldt vand. Kog hyldeblomstsaften ind til 1 dl og tag gryden af varmen. Knug vandet af husblassen og smelt den i hyldeblomstsaften. Tilsæt citronsaft.
   Pisk æggeblommerne hvide med sukker og vend hyldeblomstsaften i. Pisk æggehviderne stive med sukker og pisk fløden til skum. Vend forsigtigt æggehvider og flødeskum






Ingen kommentarer:

Send en kommentar