torsdag den 3. oktober 2013

Mango Mousse

Ingredienser:
  • 3 blade husblast
  • 2 stk. mango
  • Saft fra ½ appelsin
  • 2.5 dl fløde
  • 1 tsk vanillepulver
  • 1 spsk. flormelis
  • Gul/orange pastafarve

Fremgangsmåde:
  1. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.
  2. Blendt mango fint.
  3. Tilsæt frugtsaften fra appelsinen til magoen.
  4. Bland vaniljekornene med flormelis. 
  5. Pisk fløden til en let skum og tilsæt flormelis med vaniljekorn. 
  6. Tag husblassen op af vandet, smelt det i en microovn (skal cirka have 10 sekunder) og afkøl det.
  7. Kom den afkølede husblas i mangoblandingen og vend den let piskede fløde i blandingen.
  8. Stil den på køl til den har sat sig, eller i fryseren i ca. 45 min, og moussen er klar til at lægges i kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar