- 3 blade husblas
- 6 passionsfrugter
- Saft fra 1 appelsin
- Saft fra ½ citron
- 3 dl piskefløde
- 1½ spsk. flormelis
- ½ vaniljestang (1 tsk vanillepulver)
Fremgangsmåde:
- Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.
- Del passionsfrugterne i halve og skrab saft og kerner ud.
- Tilsæt frugtsaften fra appelsinen og citronen, og blend det til det er jævnt
- Si de sorte kerner fra.
- Bland vaniljekornene med flormelis.
- Pisk fløden til en let skum og tilsæt flormelis med vaniljekorn.
- Tag husblassen op af vandet, smelt det i en microovn (skal cirka have 10 sekunder) og afkøl det.
- Kom den afkølede husblas i passionsfrugtblandingen og vend den let piskede fløde i blandingen.
- Stil den på køl til den har sat sig, eller i fryseren i ca. 45 min, og moussen er klar til at lægges i kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar