torsdag den 3. oktober 2013

Passionsfrugt mousse

Ingredienser:
  • 3 blade husblas
  • 6 passionsfrugter 
  • Saft fra 1 appelsin
  • Saft fra ½ citron
  • 3 dl piskefløde
  • 1½ spsk. flormelis
  • ½ vaniljestang (1 tsk vanillepulver)



Fremgangsmåde:
  1. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.
  2. Del passionsfrugterne i halve og skrab saft og kerner ud. 
  3. Tilsæt frugtsaften fra appelsinen og citronen, og blend det til det er jævnt
  4. Si de sorte kerner fra.
  5. Bland vaniljekornene med flormelis. 
  6. Pisk fløden til en let skum og tilsæt flormelis med vaniljekorn. 
  7. Tag husblassen op af vandet, smelt det i en microovn (skal cirka have 10 sekunder) og afkøl det.
  8. Kom den afkølede husblas i passionsfrugtblandingen og vend den let piskede fløde i blandingen.
  9. Stil den på køl til den har sat sig, eller i fryseren i ca. 45 min, og moussen er klar til at lægges i kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar