- 3 blade husblast
- 2 stk. mango
- Saft fra ½ appelsin
- 2.5 dl fløde
- 1 tsk vanillepulver
- 1 spsk. flormelis
- Gul/orange pastafarve
Fremgangsmåde:
- Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min.
- Blendt mango fint.
- Tilsæt frugtsaften fra appelsinen til magoen.
- Bland vaniljekornene med flormelis.
- Pisk fløden til en let skum og tilsæt flormelis med vaniljekorn.
- Tag husblassen op af vandet, smelt det i en microovn (skal cirka have 10 sekunder) og afkøl det.
- Kom den afkølede husblas i mangoblandingen og vend den let piskede fløde i blandingen.
- Stil den på køl til den har sat sig, eller i fryseren i ca. 45 min, og moussen er klar til at lægges i kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar