tirsdag den 24. september 2013

Pølsehorn

Antal: 24 stk.

Ingredienser:
  • 150g smeltet smør
  • 2½ dl mælk
  • 50g gær
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • 400g hvedemel
  • 150g Grahamsmel
  • 12 pølser - 24 halve pølser
  • Ketchup
  • 1 æg

Fremgangsmåde:
  • Smørret smeltes og mælken tilsættes
  • Gæren smuldres og salten hældes i kasserollen med smør og mælk. Sukker tilsættes
  • Melet og smørblandingen tilsættes lidt efter lidt og dejen røres godt sammen, til den er glat
  • Dejen deles i 3 dele og hviler i et par minutter
  • Hver del rulles ud til en cirkel, som skæres ud i 8 trekanter
  • Der sættes en klat ketchup på hver trekant og en halv pølse, og dejen rulles nu sammen til et horn
  • Pølsehornene hæver i min 30 minutter og pensles med et sammenpisket æg
  • Bagetid: Ca. 10 minutter ved 250 grader





Ingen kommentarer:

Send en kommentar