mandag den 26. august 2013

Brownie CupCakes

Ca. 12 stk.

Ingredienser
  • 150g hvedemel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Salt
  • 180g mørk chokolade
  • 80 g smør, skåret i små stykker, stuetemperatur
  • 150g sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. Vaniljeessens


Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 180°.
  2. Bland mel, bagepulver og salt, og stil til side.
  3. Kom chokolade, smør og sukker i en stor skål og sæt den over vandbad. Lad smør og chokolade smelte.
  4. Tag skålen væk fra varmen og rør et æg i ad gangen. rør til den er homogen (ensartet).
  5. Tilsæt vaniljeessens og derefter de tørre ingredienser, lidt efter lidt. Rør til den er homogen.
  6. Fordel dejen i muffinformene.
  7. Bages i 17-23 min. De skal have en sprød skorpe ovenpå og lidt klæge indeni. Men prøv dig frem, det kommer meget an på hvordan du kan lide din brownie kage. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar