Ingredienser
- 150g hvedemel
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Salt
- 180g mørk chokolade
- 80 g smør, skåret i små stykker, stuetemperatur
- 150g sukker
- 2 æg
- 1 tsk. Vaniljeessens
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180°.
- Bland mel, bagepulver og salt, og stil til side.
- Kom chokolade, smør og sukker i en stor skål og sæt den over vandbad. Lad smør og chokolade smelte.
- Tag skålen væk fra varmen og rør et æg i ad gangen. rør til den er homogen (ensartet).
- Tilsæt vaniljeessens og derefter de tørre ingredienser, lidt efter lidt. Rør til den er homogen.
- Fordel dejen i muffinformene.
- Bages i 17-23 min. De skal have en sprød skorpe ovenpå og lidt klæge indeni. Men prøv dig frem, det kommer meget an på hvordan du kan lide din brownie kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar